Download Kaspersky Anti-Virus 2013 Full Keygen Serial Crack Patch Version

Download Kaspersky Anti-Virus 2013 Full Keygen Serial Crack Patch Version
Download Kaspersky Anti-Virus 2013 Full Keygen Serial Crack Patch Version
Torcyda - Halo sobat kali ini saya akan share sebuah software security / Anti-Virus yaitu Kaspersky Anti-Virus 2013 . Software ini termasuk dalam 10 top anti-virus didunia pada tahun 2013 , perlu anda ketahui juga bahwa Anti-Virus terbaik saat ini adalah BitDefender yang menjadi peringkat pertama dalam software anti-virus didunia saat ini . Kaspersky juga tidak kalah hebat dengan Bitdefender.

Features
  • Protects against all viruses
  • Detects new, emerging and unknown threats
  • Identifies suspicious websites and phishing websites
  • Prevents malware from exploiting vulnerabilities in your PC
  • Automatic download and installation features – save you time and effort

Screenshot

http://torcyda.blogspot.com/2013/03/download-kaspersky-anti-virus-2013-full.html
Klik gambar untuk memperbesar

System requirements to install Kaspersky Anti-Virus 2013

General demands:
  • 480 MB free space on the hard disk
  • CD-ROM (to install the product from the CD-distributive) 
  • Internet connection (to activate the product) 
  • Computer mouse 
  • Microsoft Internet Explorer 8.0 or above (to update anti-virus databases and application modules on the Internet) 
  • Microsoft Windows Installer 3.0 or above 
Requirements for netbooks:
  • Intel Atom 1.6 GHz processor or a compatible equivalent
  • Intel GMA950 video card with at least 64 MB of video RAM (or a compatible equivalent)
  • Screen size no less than 1024*576.
Operating systems:
  • Microsoft Windows XP Home Edition (SP2 and above) 
  • Microsoft Windows XP Professional (SP2 and above) 
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition (SP2 and above) 
    • Intel Pentium 800 MHz 32-bit (x86)/64-bit (x64) processor or higher (or a compatible equivalent) 
    • 512 MB RAM
  • Microsoft Windows Vista Home Basic (with Service Packs 1 and 2) (32/64 bit) 
  • Microsoft Windows Vista Home Premium (with Service Packs 1 and 2) (32/64 bit) 
  • Microsoft Windows Vista Business (with Service Packs 1 and 2) (32/64 bit) 
  • Microsoft Windows Vista Enterprise (with Service Packs 1 and 2) (32/64 bit) 
  • Microsoft Windows Vista Ultimate (with Service Packs 1 and 2) (32/64 bit)
  • Microsoft Windows 7 Starter (with Service Pack 1) (32/64 bit)
  • Microsoft Windows 7 Home Basic ( with Service Pack 1) (32/64 bit) 
  • Microsoft Windows 7 Home Premium (with Service Pack 1)  (32/64 bit)
  • Microsoft Windows 7 Professional) ( with Service Pack 1) (32/64 bit)
  • Microsoft Windows 7 Ultimate (with Service Pack 1) (32/64 bit)  
    • Intel Pentium 1 GHz 32-bit (x86)/64-bit (x64) processor or higher (or a compatible equivalent).
    • 1 GB free RAM (32-bit)
    • 2 GB free RAM (64-bit)
Password : torcyda

Bagikan ke

18 Responses to "Download Kaspersky Anti-Virus 2013 Full Keygen Serial Crack Patch Version"

  1. pertamax
    Thx sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  2. Thanks sob, gw puas pake anitivirus kaspersky :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  3. Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  4. Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  5. licensenya apa gan..??lemot nih

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sekali infonya gan, Sangat Bermanfaat sekali
    Jangan sungkan untuk terus berbagi ya gan, ditunggu informasi
    menarik lainnya. Sekalian ijin Unduh buat koleksi,.,hehe

    Oh ya kemarin saya download games dan windows
    keren di http://www.gigapurbalingga.com/ Jika ada waktu berkunjung
    Sob, keren-keren tuh disitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  7. Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  8. Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete
  9. Replies
    1. iya gan sama-sama jangan lupa gabung ke twitter da facebook kami
      facebook : www.facebook.com/torcYda
      twitter : www.twitter.com/web_torcYda

      Delete

© 2014 Free Download Software Full Version - All Rights Reserved
Back to Top